Доставчици на Обучение с Ваучери

Доставчици на Безплатно обучениеБезплатните курсове по програма Аз Мога Повече - организирани от Доставчици на Обучение

 
   Целта на схемата Аз Мога Повече 2013 към Агенцията по Заетостта е да предостави възможност на работещи лица да преминат Безплатни курсове за квалификация и преквалификация. Те се организират и предоставят от Доставчици на обучение.

   Доставчикът на Обучение е Център за Професионално Обучение, който е лицензиран от Националната Агенция за Професионално Образование и Обучение (НАПОО). Той работи в сътрудничество с Агенцията по Заетостта.

   Доставчиците на Обучение по схема Аз Мога Повече 2013-2014 организират безплатни курсове за квалификация и преквалификация. Те включват Курсове с Ваучери за усвояване на ключови компетенции (като чуждоезиково обучение - напр.английски или немски език, както и курс Дигитални компетенции) и Курсове с ваучери за придобиване на професионална компетентност (напр. за Оперативно счетоводство, Икономика и Мениджмънт , Текстообработване и др.).

   След като бъдете одобрени за безплатно обучение с Ваучери по програма Аз Мога Повече 2013-2014, трябва да изберете своя Доставчик на Обучение. Освен по курсовете, които предлагат, те се различават и по формата им на провеждане, която предлагат. По-съвременно ориентираните Доставчици на безплатно обучение с Ваучери предлагат т.нар.дистанционна форма на обучение. Тя дава възможност на работещите курсисти с Ваучери да се обучават от удобството на дома си, в свободното си от задължения време, като всички необходими материали са качени в специална интернет-базирана платформа. Освен това, чрез предлаганото по схема Аз Мога Повече Дистанционно обучение за 2013 и 2014 можете да се запишете за Безплатен курс по Немски език с Ваучери при Доставчик на Обучение от Казанлък или Варна, дори Вие самите да живеете в Ямбол, Стара Загора или Силистра.

 

Share

Добавете коментар


Защитен код
Обнови